Tidligere elevers mening om skolen

Hej Dan

Håber alt er vel hos dig. Det her er egentlig bare en lille hilsen, med en STOR tak for den ekstra træning jeg fik hos dig i sommer. Vi havde en pragtfuld ferie, Canal Du Midi kan VARMT anbefales, selvom det jo nok ikke udfordrer dig så meget.  Jeg havde stor glæde af træningen i at bakke og lægge til med agter mod land. Jeg fik brug for det 3 gange - den ene i sidevind, men alt gik helt perfekt. En opadvendt tommelfinger fra havnefogeden sagde det hele. Hav det godt, vi ses før eller siden.

Morten Ørsted

 

Hej Dan

Endnu engang tak for et fint kursus. Jeg bestod prøven.

Jesper Bentzen

 

Tak for et godt kursus hvor pensum blev gennemgået med fokus på det vigtige. Jeg bestod med kun en fejl.

Torben Schultz.

 

Takker for et godt og givtigt VHF kursus i Marselisborg den 1.11.15. prøven er afholdt den 5.11. og jeg har nu et SRC certifikat og er klar til en ny sæson.

Med venlig hilsen Lars Kromann

 

Hej Dan

Tak for en god dags undervisning i søndags. heldigvis bestod jeg prøven i går med nul fejl.

mvh Lars Jeppesen

 

Hej Dan Rylinger

Tak for et godt, super hyggeligt og effektivt VHF kursus med relevant undervisning. Prøven i går gik fint. 

De bedste hilsner Eiliv Svalastoga, Hellerup

 

Hej Igen

Jeg har med succes deltaget i speedbådskortkurset her i weekenden. Succesen består dels i at have bestået, men i lige så høj grad af at have lært en masse. Tusind tak til Dan, du er en rigtig god instruktør. Den bedste weekend jeg længe har haft.

Johnny Rossing 

 

Kære Dan Rylinger.
 
Dette blot for at informere dig om, at jeg dags dato bestod SRC-prøven med 1 fejl ud af 47. Det var en sjuske fejl, hvor jeg på opgavenumret havde cirklet det rigtige svar ind, men overført et forkert svar. I øvrigt tak for en excellent undervisning den 15-01-2012 i Skovshoved havn.
 
Med venlig hilsen Sixtus Thorsen, Hellerup

 

Hej Dan

Først en stor tak for en super-weekend !  Det var selvfølgelig dejligt at jeg bestod i første omgang, men du har virkelig arrangeret det på en meget professionel måde og jeg har bare lært så meget mere end jeg forestillede mig. Sikkerhed kommer i første række og det er dejligt at du prioriterer det så højt, både i din adfærd, måden kurset foregår på og alt det du fortæller. Mindre end de tre dage kan det bare ikke gøres på. Jeg brugte meget tid fredag og lørdag aften og nat på at arbejde det skriftlige materiale ind i kroppen, det var meget intensivt, men også en rigtig god måde at komme ind i stoffet på og om søndagen følte jeg at nu var jeg parat til at sejle selv.

Med venlig hilsen  Jan Christensen

 

 Hej Dan

Tak for et levende og let forståeligt VHF kursus i Aalborg. Det kan og vil jeg gerne anbefale andre. Prøven er nu overstået med resultatet "Bestået" (0 fejl).

Poul Christensen, Bindslev

 

 Hej Dan

Vi var fem unge fyre som deltog i dit èndags VHF kursus i Skovshoved Havn i torsdags. Fire af os var oppe til prøven i går og alle bestod.     Tak for et godt kursus

Christian Malling

 

Kære Dan

En varm tak for mange herlige timer og dit store bidrag til Y-3´erne

Ship Ohøj fra Lene og Per, Skovshoved.

 

Speedbådskort hos Speedbådsskolen Danmark

Jeg var så heldig at komme på et hold hos Dan Rylinger fra Speedbådsskolen. Undervisningen var rigtig god og informativ. Jeg er på ingen måde et bådmenneske, men fik lært mine 6 knob på en time. Det jeg specielt lagde mærke til, og satte pris på, var Dan´s grundige og gennemgribende sikkerhedsundervisning. Det var meget behageligt at gå fra kurset med en følelse af at man har styr på situationen skulle noget uheldigt ske.

med venlig hilsen  Michael Vilnov Hansen  Bilvask.Nu 

 

Kære Dan,

Efter ufrivilligt at have testet en af dine kolleger i branchen og deltaget i undervisningen 3 tirsdagsaftener i træk, var det en fornøjelse at komme 10 gode timer til dit VHF SRC kursus i søndags og opleve det generelt tørre og meget tekniske pensum blive levendegjort og være vidne til, at du både har et fantastisk overblik samt mestrer at lære fra dig. Det er ikke første gang vi mødes, da du har undervist mig i speedbådskort, duelighed samt sikret at jeg kom i gode hænder gældende Y3 og Y1. Med tanke på hvad jeg har oplevet i det øvrige marked for undervisning i hele dette forløb over 4-5 år, burde alle dine kurser være udsolgt mange år frem, og lokalerne stå tomme i Ballerup. Der er da ikke et mere rigtigt sted at blive oplært i kundskaber til søs end på en havn, med frisk luft og mågeskrig af et godt menneske, der selv har praktisk erfaring med det hele. Kort og godt særdeles effektivt, kun en hel søndag, alt i alt 10 timer og god stemning, samt som jeg regner det ud, så er du endda meget billigere end dine konkurrenter. Atter tak, ses til ROC.

Sejlerhilsen, Jens Hansen, Charlottenlund 

 

Kære Dan

Tak for et godt kursus i forbindelse med duelighedsbeviset. Jeg har fundet det meget motiverende at blive undervist af en person der udviser så stor entusiasme for sejlads, det har været nogle lærerige timer... Og hvis du skulle høre om nogle der får brug for et ekstra besætningsmedlem må du endelig lade høre fra dig.

Hilsner fra Martin G. Tranekær

 

Kære Dan

Tak for din indsats og fine måde at være på overfor mig og Susanne. Dejligt at jeg kan tale lidt med dig om udfordringen med den nye båd.

Mange varme sommerhilsner  Anders Møller, Valby

 

Hej Dan

Tak for et godt VHF kursus.  Jeg synes Du har en god måde at undervise på , så tingene falder på plads og bliver lette at huske. Jeg har netop været oppe til VHF SRC prøven og jeg bestod, hvilket jo kun bekræfter ovenstående.

Michael Bo Jensen, Bagsværd

 

Kære Dan

Tak for din enestående måde at tage vore ADHD elever og personalet fra Hjuldamperen på. Tusind tak for to fantastiske uger

Knus Hjuldamperen

 

Hej Dan

Endnu engang tusind tak for en super weekend det var helt fantastisk og meget inspirerende. Jeg har sat mig for også at tage teorien til duelighedsbeviset til oktober.

mange hilsner Anders Brinckmeyer, Hellerup

 

Kære Dan

Tak for sidst. Det var en stor og positiv oplevelse. Jeg er dybt imponeret over den intensitet og seriøsitet som i første række du, men også censor greb tingene an med.Som advokat gennem snart 35 år har jeg lagt ryg til lidt af hvert. Ikke meget har levet op til din standard. Tak igen og held med din virksomhed.

Leif Lund-Andersen  København Ø. 

 

Hej Dan

Tak for en god og engageret VHF dag i Skovshoved. Du fik på kort tid sat tingene godt på plads og afviklede i det hele taget kurset på en interessant, ikke-søvndyssende måde - selv om det er meget teknik for en ikke-tekniker.

Tom Asmussen, Nexø 

 

Hej Dan 
Endnu engang tak for sidst og tak for din engagerede undervisning.
Som jeg også sagde efter eksamen, det er dejligt at møde en underviser der er engageret i sit job og som man tydeligt kan mærke udfører en velment mission..
Jeg håber at det går godt fremover med din skole og med dig selv og din familie
De bedste hilsener Erik  Boldrup, Roskilde

                                                                                                                                    

Hej Dan
Tak for et godt kursus. Jeg kan alle knobene endnu og sømærkerne og lanternereglerne sidder bemærkelsesværdigt godt fast - jeg er overrasket !
Da vi hentede Leos nye bil hos Michael Lassen Automobiler undlod vi ikke at gøre reklame for dig - så husk lige adressen på det rødvin...
Med venlig hilsen William Feely, JubiiHej Dan
Mange tak for et utrolig godt kursus.
Vi er alle tre meget tilfredse med kurset og din måde at undervise på. Vi glæder os til at komme på andre kurser hos dig.
Ib Larsen, MT Højgaard a/s

 

Hej Dan. 
Tak for sidst. Så fik vi bevis for at måtte sejle vores båd. Malene og jeg har efterfølgende talt en del om at det var godt vi begge tog beviset. Det vil fremover lette vores sejlads når vi begge ved hvad der skal ske ved havnemanøvrer osv. Den viden ville vi ikke gerne være foruden - egentlig er det sjovt at tænke på hvorfor vi ikke har fundet på dette langt tidligere. Udbyttet var stort, og kurset foregik samtidig i en hyggelig og god atmosfære. Vi synes begge nu at vi er godt rustet til også at tage vores børn med, selvom det ikke bliver i 15-16 m/sek. Jeg har besluttet mig for at tage skridtet videre "duelighedsbevis" ... det virker ikke helt umuligt da undervisningen er så organiseret og struktureret opbygget. Held og lykke i fremtiden med din skole - og så ses vi snart
Med venlig hilsen Malene og Jan Lai, Græsted

 


Kære Dan
Tak for undervisning og behageligt samvær i Århus i weekenden.
Ud over det formelle - kortet - og oplevelsen af en censor der bestemt både drikker og ryger, fik vi en masse med hjem til brug for vore fremtidige oplevelser på havet.
Du vil få vores varmeste anbefaling
Mvh Grethe og Jesper Lund, Århus
Kære Dan
Tak for sidst. Det var en meget positiv oplevelse at lære dig og din virksomhed at kende.
Jeg føler at du gjorde en virkelig ihærdig indsats for at presse en stor mængde ukendt stof ind i hovedet på os kursister. Jeg føler mig  nu rustet til den virkelige prøve ude på havet. Jeg må give dig en kompliment for dit kursusmateriale og dit udstyr; båd, undervisningstrailer og det sikkerhedmæssige udstyr der er til rådighed. Vi oplevede alle at sikkerhed kom i første række og der blev ikke gået på kompromis. Som selvstændig erhvervsdrivende forstår jeg den indsats, der ligger bag din succes - tillykke
Atter engang tak for en positiv oplevelse, vi ses bestemt igen
med venlig hilsen Erik, Rungsted Vinhandel

 


Hej Dan
Tak for sidst, det var et godt kursus, min bror og jeg har i løbet af sommeren haft megen gavn af det vi lærte. Jeg er meget interesseret i at komme på et VHF Kursus og tilmelder mig nu kurset 0412 TH teori til duelighedsbevis.
Mvh Mogens Bastiansen, FrederiksbergHej Dan
Tak for en spændende og MEGET intens weekend i Fredericia hvor vi alle, trods vore tvivl fra start, kom godt i mål.
Med venlig hilsen Erling Conway Nielsen, Unigrafia a/s

 

Hej Dan
Tak for et godt speedbådskursus. Når jeg tænker efter, så tror jeg værdien i dit kursus ligger i at vi finder ud af hvor vi er svage og havd vi skal være meget opmærksomme på at øve os på i fremtiden. Jeg er i hvert fald blevet meget mere ydmyg, trods det faktum at jeg har kunnet sejle "Fru Nielsen" sikkert og skadefrit i 6 somre. Men jeg er ikke blevet bange eller angst - kurset har givet mig det rygstød, der skal til for at optræne bedre sømandsskab
De bedste hilsener Carsten Scheuer, Skovshoved

 

Kære Dan

Mange tak for et hyggeligt og underholdende kursus, med en underviser der både havde humor og tålmodighed. Det gør jeg gerne en gang til.

Mange hilsener fra Reni Willert, Hellerup

 

Hej Dan

Det var ikke selvtilliden der trykkede her op til weekenden, det var dybt vand man var ude på, og jeg havde aldrig haft med både at gøre før. Jeg er virkelig imponeret, det var et kursus der ville noget, vi kom hele søvejen rundt med indblik i speed/småbåds verdenens love og regler, samt de dertil hørende vigtige gøremål vedrørende båd og sikkerhed. Bedre instruktør ved roret bliver svær at finde, kursen kunne ikke være lagt bedre, nu er det bare med at bruge informationerne på vandet til glæde og síkkerhed for sig selv, medpassagerer og andre sejlere. Dan: Fortsat held og lykke med Speedbådsskolen. Jeg anbefaler herfra dit kursus til andre. Rødvinen drikker du selv, såfremt du får mit navn af en ny kursist, den er fortjent. P.S. Hustruen kommer ligeledes på dit kursus nu når det mildner i vejret.

De varmeste hilsner Poul Rygas, Slangerup

 


Hej Dan
Det var en meget venlig censor og en meget dygtig instuktør der sikrede os alle kortet. Vi er udmærket klar over, at der er brug for mere øvelse hos alle i familien. Ingen bliver "sluppet løs" uden at jeg fornemmer, at det er fuldt forsvarligt.
Christian kan næsten ikke vente til, at også han har kortet.
Endnu en gang tak.
Med venlig hilsen Jess Søderberg, Holte Kære Dan Rylinger
Jeg sender hermed at par billeder fra mit hold og ønsker dig samtidig en rigtig god jul og et godt nytår. Jeg har god glæde af din undervisning og sejler i min nye walk around 630
Mange hilsner Max Bergstrøm, BrønshøjKære Dan
Tak for sidst. Hvor var det flot af dig, at det lykkedes dig, at trække os alle igennem prøven. Nu er jeg meget stolt - men inderst inde ved jeg jo, at jeg har LANGT igen.
På gensyn Christina Åstrøm, KlampenborgKære Dan
Tak for sidst, det var en særdeles behagelig (og professionel) oplevelse at tage kørekort hos dig. Jeg vil gerne tilmelde 2 personer til et trollingkursus så vi kan "teste" dine færdigheder. .. Spøg til side
Venlig hilsen John Winther, Ølstykke 

 

Speedbådsskolen Danmark - Torupvejen 112 - 3390 Hundested - Tlf. 20 33 36 33 -