Skolen og handelsbetingelser

 

Fakta om Speedbådsskolen Danmark
Skolen blev grundlagt i 1997 og er landets første specialiserede speedbådsskole. Vi underviser i små hold og undervisningen er kompetent og koncentreret. Selvom vi afholder de fleste kurser i Skovshoved har vi også kurser andre steder i landet.  Er I en gruppe kan vi undervise jer hvor som helst og når som helst.
Ud over vore speedbådskurser afholder vi teorikurser til duelighedsbevis for lystsejlere, samt endags VHF SRC radiokurser. Disse kurser afholdes fast i Skovshoved og Hundested, samt over hele landet efter aftale til favorable priser. Speedbådsskolen Danmark underviser også institutioner, politi, redningsberedskab, forsvaret, staten, private virksomheder og større grupper - over hele landet - året rundt.

Instruktør Dan Rylinger er kendt fra TV udsendelser om sejlads og fiskeri. Dan har desuden, igennem mere end 25 år, skrevet en lang række artikler om sejlads, sportsfiskeri sikkerhed og elektronik.  Dan er nok landets mest erfarne speedbådsinstruktør med mere end 12.000 tilfredse elever bag sig, og selv en meget kompetent yachtskipper der ufortøvet sejler sin... sejlbåd på langtur når han ikke er på arbejde.

Skolebåd Ridder Rap er en ekstraforstærket Campion Explorer 622 walkaround monteret med en Honda 135 hk VTEC udenbordsmotor og har en topfart på 35 knob.  Båden er CE-mærket i klasse B til 9 personer og overholder eller overstiger samtlige krav fra Søfartsstyrelsen til erhvervsmæssig oplæring i lystsejlads i mellemstort farvandsområde. Ridder Rap er spækket med alt det nyeste indenfor solasgodkendt redningsudstyr og ombord finder Du det nyeste indenfor Garmin marineelektronik, eleverne er ulykkesforsikrede under kurset. Ridder Rap er fast skolebåd på vore speedbådskurser. Du kan roligt føle dig tryg ombord. Ridder Rap har efter 17 år nu sejlet omkring 10.000 driftstimer hvilket i vores tilfælde betyder godt 120.000 sømil, eller anskueliggjort... en distance som tre gange jorden rundt... Med elever. Og den har nok kørt næsten lige så mange kilometer på trailer.

Teorilokale Vi synes at man skal modtage undervisning til sejlads i det rette miljø, nemlig på havnen. Derfor købte vi i foråret 2015 igen en splinterny letvogn af mærket Scanvogn med plads til 12 elever til brug i teoriundervisningen. Da vognen er mobil kan vi let flytte os efter kunderne og vi har indrettet vognen med alt der skal til for at kunne undervise effektivt og komfortabelt.. Ved større hold afholdes teorikurser efter aftale. Når teorivognen er opstillet i Skovshoved havn, står den på midtermolen ved siden af DBC Marine, og man kan parkere gratis lige ved siden af. Er vi i Hundested står teorivognen lige bag Aldi, og man kan parkere på de afmærkede pladser lige i nærheden.

Speedbådsskolen Danmark er medlem af Erhvervsforeningen af private sejlerskoler i Danmark.

Handelsbetingelser: Ved afbud inden 8 dage fra tilmelding (dog senest 8 dage inden kursusstart) tager vi intet gebyr. Ved afbud mellem 8 dage fra tilmelding og til 8 dage før kursusstart tager vi et gebyr på kr 480,-. Ved afbud senere end 8 dage før kursusstart tager vi fuld kursuspris forudsat at vi ikke får pladsen afsat til anden side, bliver pladsen solgt tager vi kun et gebyr på kr. 480,- Ved udeblivelse uden afbud tager vi fuld kursuspris. Hvis du bliver syg i kursusperioden vil en simpel lægeattest fremsendt til os sikre dig endnu en plads på et andet hold når du er rask igen. Skulle Speedbådsskolen Danmark ikke være i stand til at afvikle det bestilte kursus som aftalt på grund af manglende tilmelding, dårligt vejr, materiel skade eller sygdom bliver det aflyst ,og du kan herefter frit vælge at få kursusbeløbet retur, har du modtaget forberedelsesmateriale fratrækkes dog kr: 150,-  for dette materiale, du kan naturligvis også vælge at  få en plads på et andet kursus til samme pris. Påbegyndte kurser og os uvedkommende udgifter som eksempelvis eksterne prøvegebyrer , udgifter til bøger eller transport mv. refunderes ikke. Udstedte gavekort modtages som hel eller delbetaling i op til 2 år efter udstedelsesdatoen. Har du købt et af vore kompendier til selvstudie - uden at købe et kursus, kan beløbet ikke returneres.

Køb kurset på nettet: Du kan her på hjemmesiden i ro og mag vælge det kursus du måtte ønske, og købe det med det samme ved brug af dit Dankort. Vi har valgt at benytte en helt sikker betalingsgateway således at dine pengetransaktioner foregår direkte hos PBS - når du har købt kurset er det muligt på langt de fleste kurser med det samme at printe forberedelsesmaterialet ud og gå i gang med at læse.

Vi tilbyder også: Eneundervisning  til fast timepris ( sejlads i skolebåd 700 kr. pr. time, teori eller sejlads i anden båd 450,- kr. pr. time.).  Transportsejlads af både i såvel ind som udland (efter tilbud). Trailertransport af speedbåde op til 22 fod (775,- kr. pr. time inkl. fri kilometer).  Besigtigelser med skriftlig rapport før køb af speed- og motorbåde (fast pris 2400,- kr. over hele Sjælland, testsejlads: plus 1000,-kr.). Sejlads med TV-hold og taxisejlads med lystfiskere og dykkere efter tilbud.  Nævnte beløb i dette afsnit alle plus moms.

CVR Nummer: 26200792  
Konto:  Danske Bank: 4420  4739118670  

Speedbådsskolen Danmark - Torupvejen 112 - 3390 Hundested - Tlf. 20 33 36 33 -