Køb vore kompendier uden kursus

Selvom du ikke har mulighed for at følge vore kurser, kan vi alligevel lære dig en masse.

Vi er kendt for at skrive vore kompendier på en god og letlæselig måde. Har du først fået læst nogle få sider i eksempelvis VHF håndbogen, eller et af de andre produkter der findes på markedet vil du sikkert ånde lettet op når du læser vores materiale.

 

VHF kompendiet

indeholder stort set alt hvad vi underviser i på kurset. Man kan sige at du her får VHF SRC kurset på skrift  Du kan let læse det på et par aftener og investerer du samtidig i VHF Tillægget og eventuelt Håndbogen vil du ved en del hjemmearbejde kunne gå direkte op til prøve hos Søfartsstyrelsen. Vi anbefaler naturligvis at du følger vores rigtige kursus, for der er ting og sager som det er godt at få forklaret, men kan du ikke det ,så er løsningen her - og den er billig.   VHF kompendiet er indregnet i vore kursuspriser så du skal ikke købe det hvis du tilmelder dig et af vore kurser. Du får kompendiet med det samme ved bestilling som en PDF fil og printer det selv ud. Pris 199 kroner. 

 

Speedbådskompendiet.

Ingen andre speedbådsskoler i Danmark har en mere grundig og seriøs undervisning end os. Sådan er det, og det ser du tydeligt i vores kompendie. Du lærer knob, bøjer, lanterner, vigeregler, alt om båden og motoren og en hel masse om sikkerhed på havet. Når de er færdige med dette materiale ved selv garvede motorbådssejlere en hel del mere end de gjorde før  Du kan herefter selv vælge at kontakte en censor og gå direkte op til prøven, eller du kan følge et kursus i dit nærområde. Speedbådskompendiet er inkluderet i vore speedbådskurser så du skal kun købe det hvis du iikke kan følge et af vore kurser. Du får kompendiet med det samme ved bestilling som en PDF fil og printer det selv ud.  Pris: 199,-kr..

 

Duelighedskompendiet

Mange tror at det at kunne navigere nødvendigvis skal tage en hel vinter.  Det er ikke korrekt. På vore kurser lærer vi vore elever god og simpel basisnavigation på bare fire timers undervisning.   Men det siger sig selv at der skal arbejdes mere med stoffet hvis man vil være en dygtig navigatør.  Vore kurser er typisk opbygget sådan at man normalt først tager den praktiske del "det praktiske duelighedsbevis / speedbådskortet" som handler om sejlads og knob. Herefter tager man teoridelen. Men i dette kompendie får du hele pakken. Det betyder at du kan træne, både i teori og praksis, og selv gå op til prøve - efter du har læst Duelighedskompendiet. Kompendiet er inkluderet i vore duelighedskurser så du skal kun købe det hvis du ikke kan deltage i et af vore kurser. Du får kompendiet med det samme ved bestilling som en PDF fil og printer det selv ud.  Pris: 299,-kroner.


Flere nyheder:

 • Hvorfor vælge os
 • VHF SRC på kun 1 dag 695,-kr.
 • Køb vore kompendier uden kursus
 • Courses in English
 • Prisgaranti og beståelsesgaranti
 • Nu også sejlbådskurser
 • Hvornår er båden en speedbåd
 • Duelighedsbevis på 5 dage
 • Weekend duelighedsbevis
 • Rødvinsreception
 • Duelighed teori 1 weekend
 • Speedbådsskolen Danmark - Torupvejen 112 - 3390 Hundested - Tlf. 20 33 36 33 -