Hvorfor vælge os

Speedbådsskolen Danmark tilbyder flere kurser. Men uanset hvilket du vælger får du fuld valuta for dine skolepenge. Vore priser er yderst rimelige, undervisningen foregår i små hold og er anlagt så den ikke virker tung og kedelig. Din instruktør er en af de mest erfarne i branchen og det mærkes i høj grad på indlæringen. Det betyder at du kan sejle sikkert på havet og lægge båden elegant til og fra i havnen til glæde og sikkerhed for dig selv, din familie og venner. Du bliver grundigt sat ind i knob, bøjer, lanterner, vigeregler, mand over bord  - og alt det andet der er så vigtigt for at komme sikkert ud på, og ikke mindst hjem fra havet.

Vi laver ikke andet end at undervise - og med at undervise mener vi ikke ligegyldig E-learning, hvor læreren er udskiftet med et program på en computer, eller overfyldte klasselokaler hvor læreren aldrig når at huske de enkelte elevers navne - Eller for den sags skyld mangelfuld og alt for kortvarig undervisning efterfulgt af mangelfuld og ligegyldig eksaminering af en censor som er købt og betalt til at alle består, uanset om de kan noget eller ej, Vi tilbyder derimod seriøs personlig og ikke mindst engagerende og humoristisk kvalitetsundervisning i små hold af dedikerede og professionelle instruktører, naturligvis med beståelsesgaranti og gratis repetition op til to år efter kurset. Det var jo os der "opfandt" de begreber.

Der findes ikke ret mange helt professionelle private sejlerskoler i Danmark, og desværre findes der en del useriøse udbydere, men en gruppe seriøse private sejlerskoler har stiftet en fælles erhvervsforening fordi vi ønsker at vore elever skal kunne føle sig trygge i deres valg af uddannelsessted. Speedbådsskolen Danmark har nu i en årrække haft  formandsskabet i Erhvervsforeningen af Private Danske Sejlerskoler.

Vores skolebåd Ridder Rap overholder alle krav fra Søfartsstyrelsen til erhvervsmæssig oplæring i lystsejlads det har så vidt vi ved ikke én eneste anden speedbådsskole valgt at gøre, selvom det er lovpligtigt. Vi har eksempelvis godkendt redningsflåde, to styk DSC VHF radioer, radar, AIS og søkortplotter. Der er også nødraketter, redningskranse, medicinkiste, værktøjskasse, solasgodkendte dobbeltkammer hydrostat redningsveste og naturligvis når vandet er koldt, termisk beskyttende flydedragter til alle på båden.

Pr. 1. april 2016 har Søfartssyrelsen skærpede kravene til speedbådsprøven. Det har vi efterlyst i årevis og vi er meget tilfredse. Hvis man skal overholde det nye regelsæt for prøven er endagskurser og sjusket undervisning fortid. Den klare formulering i de nye prøvekrav gør ydermere at ingen undervisere fremover kan "tolke" bekendtgørelse til egen fordel, og elevernes "bagdel".   Naturligvis kan man dumpe til prøven. Ellers ville der jo ikke være nogen mening med at afholde den. Men da vi lærer vores elever rigtig meget inden prøven, betyder den nye bekendtgørelse ikke den store forandring i vore kurser. Der er derimod mange af vore "kolleger" som står foran et stort stykke arbejde. Skulle man stik mod forventning dumpe til en prøve hos os får man naturligvis gratis undervisning på førstkommende hold indtil man består. Sådan har det været siden 1997 og sådan fortsætter vi.

Vi har en del referencer du kan læse, de er ikke opdigtede men 100% sandfærdige og ordret citeret af mails og breve vi har modtaget igennem de sidste 20 år fra rigtige levende mennesker som har gennemgået et eller flere af vores kvalitetskurser... du kan se dem her på siden. Trods vores store elevtal har vi stadig aldrig haft en elev der kom alvorligt til skade eller faldt over bord under et kursus. Til gengæld har vi reddet et par liv undervejs. Dumpeprocenten måler vi ikke i procent men i promille, trods det faktum at vi har uddannet et femcifret antal elever i alt op til Yachtskipperniveau.

Hos os lærer Du at sejle - sådan er det.

Og vi glæder os til at møde dig.

 


Flere nyheder:

 • Nu også køreskole
 • Nye krav til speedbåds, dueligheds og VHF prøverne.
 • Nu igen fiskerejser
 • Hvorfor vælge os
 • VHF SRC på kun 1 dag 695,-kr.
 • Køb vore kompendier uden kursus
 • Courses in English
 • Prisgaranti og beståelsesgaranti
 • Nu også sejlbådskurser
 • Hvornår er båden en speedbåd
 • Duelighedsbevis på 5 dage
 • Rødvinsreception
 • Duelighed teori 1 weekend
 • Speedbådsskolen Danmark - Torupvejen 112 - 3390 Hundested - Tlf. 20 33 36 33 -