dankort

Duelighedsbevis

Duelighedsbeviset består af  to delprøver, hos os er den praktiske prøve speedbådskortet.  For at få det fulde duelighedbevis skal du så herefter gennemføre en teoriprøve der viser at du kan søvejsregler og navigation. Har man duelighedsbeviset (aflagt og bestået begge prøver) gælder denne uddannelse også som speedbådskort fra man er 16 år gammel. Der er ingen aldersgrænser for aflæggelsen af disse prøver. Der er ingen forplejning inkluderet i kursusprisen.

Duelighedsbevis aften teori indeholder alt hvad der indgår i pensum til teoretisk duelighedsbevis. Lanterneregler, søvejsregler, vigeregler, signalgivning, nødsignaler, navigering med hensyntagen til misvisning, deviation, vind og strøm. Komplet kursuspakke med alt undervisningsmateriale kan købes for 650,-kr. første kursusdag og der er naturligvis beståelsesgaranti. Skulle man ikke bestå prøven kan man frit tilmelde sig et senere kursus. Den eneste udgift forbundet med dette vil være prøvegebyret. Der må påregnes omkring 10 timers hjemmearbejde. Undervisningstiden er ca. 17 timer plus prøve. Prøvegebyret betales direkte til Censor og er på 400,-DKK Mødetiden er blot fire hverdagsaftener fra 17-22 

Har du ikke mulighed for at følge et af vore kurser kan du vælge at købe vores udførlige Duelighedskompendie. Men du skal ikke købe det hvis du bestilller et af vore kurser, da det er medregnet i kursusprisen.


KurserTidspunktPris pr. deltagerLedige pladser 
Hjemme hos dig selv
Duelighedkompendiet
læs selv når det passer digkr 199,00999
Skovshoved (København)
Duelighedsbevis aften teori ( 17-22 )
29. 31. maj og 5. og 7. juni kl 17-22kr 2.495,008

Speedbådsskolen Danmark - Torupvejen 112 - 3390 Hundested - Tlf. 20 33 36 33 -